ZENZAI SUSHI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 6549 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Zenzai Sushi. Meer weten? Ontdek meer

3 okt 2022 om 16:48 Lekkere sushi! Afhalen was snel klaar, extra loempia’s gekregen. Was erg lekker! Voor herhaling vatbaar
3 okt 2022 om 11:31 2 uur op mijn bestelling gewacht, loempia's erbij gekregen voor het ongemak, die niet gebakken waren. Wij bestellen hier vaker maar wordt er niet beter op.
2 okt 2022 om 20:21 Best ever
1 okt 2022 om 22:52 Wederom heerlijk genoten, sushi was vers en warme items waren lekker warm bezorgd. Heerlijk!
1 okt 2022 om 9:46 Heel lekkere sushi, altijd goed. Goed op tijd bezorgd. Wat extra's is ook altijd heel attent. Top sushi om te bestellen
30 sep 2022 om 21:11 Heerlijk! Ik had zo een honger en ik was super blij dat ik niet zo lang hoefde te wachten. Top service en lekker sushi :)
29 sep 2022 om 13:44 het eten was erg lekker en vers! en zelfs eerder geleverd, ik moest eigenlijk nog 20 minuten wachten volgens de app. Top!
28 sep 2022 om 14:22 Great choice! Delicious food! Our favorite sushi place.
27 sep 2022 om 17:15 Top en vers! Aardige bezorger
23 sep 2022 om 18:46 Super lekkere boontjes van de zaak gekregen. Super vriendelijke bezorger en lekkere sushi uiteraard. Echt een aanrader !!